top of page

Over Puur Thee

Aanbod

 

Ruim aanbod losse thee

Professioneel advies

Boeiende workshops

Overzichtelijke webshop

Vele accessoires, tips en tricks

Mijn verhaal

 

Puur Thee ontstond uit mijn liefde voor fijne smaken en gezellig samen zijn. Hierbij hoort natuurlijk thee en lekkere versnaperingen. Tijdens mijn opleiding van theesommelier is mijn passie en kennis van thee zo gegroeid dat ik deze graag wil delen met iedereen. De stap om een winkel te openen was gezet. De locatie was vlug gekozen, Gent. De stad die ik leren kennen had in mijn studentenperiode. Na een hele mooie tijd in het hart van Gent, Onderstraat 29, groeide het idee om de zaak te verhuizen naar Lokeren, mijn geboortestad. Covid19 gaf dit idee een duwtje in de rug. Om het nieuwe concept verder uit te werken en de effectieve verhuis te plannen hadden we nu extra tijd tijdens de lockdown. De focus ligt nu op de webshop en de horeca. Van zodra mogelijk worden er weer evenementen en workshops georganiseerd.

Ontdekken, proeven en genieten van thee. Het is heel eenvoudig maar kan toch zo zalig zijn! Ook het bezig zijn met gezonde voeding, innerlijke rust en BIO-producten zorgen ervoor dat deze nu  behoren tot de doelstellingen van PUUR THEE. In PUUR THEE deel ik mijn kennis over thee en informeer ik graag iedere theeliefhebber over de herkomst, de smaak, de geur, het zetten en hoe thee onze gezondheid kan ondersteunen.

Bij PUUR THEE verwennen wij u graag met een groot assortiment aan kwalitatieve, natuurlijk geteelde, pure en losse thee alsook met alles wat erbij hoort zoals theekopjes, theepot, theewarmers, theemutsen en nog veel meer. Ook geven wij adies op maat voor iedere theeliefhebber als ook voor de horeca en delicatessezaken. Al dit lekkers kunt u ook delen met familie, vrienden en collega’s door hen een theepakket cadeau te doen!  Of wil je graag iemand verrassen met ons theeabonnement? Een zorgvuldig samengesteld theepakket dat wordt opgestuurd op vaste tijdstippen.

Ontdekken, proeven en genieten van thee. Reis mee door de wereld van thee...

bottom of page