Over Puur Thee

Aanbod

 

Ruim aanbod losse thee

Professioneel advies

Boeiende workshops

Overzichtelijke webshop

Vele accessoires, tips en tricks

Mijn verhaal

 

Martine De Borger houdt van kindsbeen al van fijne smaken en gezellig samen zijn. Hierbij hoort natuurlijk thee en lekkere versnaperingen. Tijdens haar opleiding van Theesommelier is haar passie en kennis van thee zo gegroeid dat ze deze wil delen met iedereen. De stap om een winkel te openen was gezet. De locatie was vlug gekozen, Gent. De stad die ze leren kennen had in haar studentenperiode.

Ontdekken, proeven en genieten van thee. Het is heel eenvoudig maar kan toch zo zalig zijn! Ook het bezig zijn met gezonde voeding, innerlijke rust en BIO-producten zorgen ervoor dat deze nu  behoren tot de doelstellingen van PUUR THEE. In PUUR THEE deelt Martine haar kennis over thee en informeert ze iedere theeliefhebber over de herkomst, de smaak, de geur, het zetten en hoe thee onze gezondheid kan ondersteunen.

Bij PUUR THEE verwennen wij u graag met een groot assortiment aan kwalitatieve, biologische, pure en losse thee alsook met alles wat erbij hoort zoals theekopjes, theepot, artisanale koekjes,… Ook organiseren wij workshops rond en met thee, zoals Wat is thee?, Theedegustatie, Koken met thee, Foodpairing, Maken van ice-tea ’s, Gezonde voeding, Mindfulness,… en dit voor zowel jong als oud. Al dit lekkers kunt u ook delen met familie, vrienden en collega’s door hen een theepakket cadeau te doen!

Ontdekken, proeven en genieten van thee. Reis mee door de wereld van thee...

Ward de Bockstraat 32

9160 Lokeren

info@puurthee.be

Puur Thee

Tel: +32 474/36 16 75

© 2017 by lsteurbaut

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon