top of page

Het verhaal achter ons logo...


Met enige fierheid willen we zowel ons logo als het verhaal achter het logo met jullie delen.


Het hartje van ons logo staat voor heel veel liefde en gezelligheid. Deze liefde is voor zowel de thee als voor de gezelligheid en de warmte van en voor mensen rondom ons. Als thee met liefde wordt gemaakt, dan smaakt het nog zo lekker. Daarom vinden we het belangrijk dat de thee biologisch is en met veel respect wordt geoogst.

Midden in het hartje is er een druppel, die voor water staat. De bron van alles en het belangrijkste voor thee.

In de druppel zien we het theeblaadje met de nerven maar ook de theevelden waar de thee vandaan komt. Het blad dat aan de basis ligt voor een lekkere thee. De groene kleur verwijst opnieuw naar het frisgroene theeblad en de uitgestrekte theevelden.

Het logo 'Puur Thee' bestaat uit een strak lettertype maar als je goed kijkt is elke letter anders. Op die manier verwijzen we dat elke thee-oogst anders is afhankelijk van de plaats van de plantage, het weer, het tijdstip van de pluk, de manier van plukken... Elke thee smaakt dus anders, zoals champagne en wijn...

Dit mooie verhaal willen we toch met jullie delen en langs deze weg willen we ook onze logo-ontwerpers van harte bedanken voor het schitterende verhaal hierachter!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page