Onderstraat 29

9000 Gent

info@puurthee.be

Puur Thee

Tel: +32 474/36 16 75

© 2017 by lsteurbaut

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

January 15, 2019

October 13, 2017

October 13, 2017

October 13, 2017

Please reload

Recente berichten

Adya Vietnamese thee. Nieuw!

September 1, 2017

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Recepten opening

February 19, 2017

Graag delen we de receptjes van onze opening met jullie waar we een gin met thee en 2 ice teas hebben geserveerd.

 

San-thee!

 

Gin met siroop van thee en pompelmoessap

Ingrediënten:

- Sakuro melange (exclusieve thee)

- suiker

- water

- gin

- spuitwater

- ijsblokjes

Hoe maak je het?

Eerst maak je de Sakurosiroop. Deze bestaat uit 1/3 sterke Sakuro thee, waarvoor we 12 gram thee gebruiken voor 250 ml water. Doe dit in een kookpot en voeg er 2/3 suiker aan toe (hier 500 gram). Laat dit mengsel 10 minuutjes koken en blijf goed roeren. Haal van het vuur en doe het in een glazen fles. Laat afkoelen op kamertemperatuur.

Doe enkele ijsblokjes in een glas, 3 cl Sakurosiroop en 4 cl gin. Vul aan met pompelmoessap en spuitwater naar wens. San-thee!

 

Iced Tea classic

Ingrediënten:

- 1l zwarte thee Earl Grey

- 1 biologische citroen

- 2 biologische sinaasappelen

- 1 kg ijs

Hoe maak je het?

Zet 1l zwarte thee. Pers 1 sinaasappel en doe het in een kan. Snij de andere sinaasappel en de citroen in schijfjes. Doe de schijfjes en 1 kg ijs in de kan. Giet er dan de thee over en laat trekken in de koelkast. Smakelijk!

 

Iced Tea met perzik en munt

Ingrediënten:

- Cool Peach thee

- water

- rietsuikersiroop

- ijsblokjes

- verse munt

Hoe maak je het?

Zet 1 liter thee. Doe de thee samen met de ijsblokjes in een kan. Laat afkoelen. Voeg dan rietsuikersiroop toe naar wens. Versier met enkele muntblaadjes! Geniet ervan!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter