January 15, 2019

October 13, 2017

October 13, 2017

October 13, 2017

Please reload

Recente berichten

Adya Vietnamese thee. Nieuw!

September 1, 2017

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

NIEUW: Gevriesdroogd fruit

August 29, 2017

Puur natuur, zo proeft het heerlijke gevriesdroogd fruit van Adya. Het is een lekkere snack, met slechts 1 ingrediënt: 100% zongerijpt exotisch fruit. Gezonder kan een snack niet zijn!

 

Sedert eind 2016 importeert Adya gevriesdroogde vruchten rechtstreeks uit India. In hun selectie van biologische voedingsproducten kiest Adya steeds voor een lokale teelt, duurzame logistiek en kwaliteit voor de consument. De filosofie is om alleen het essentiële deel van het fruit te importeren als een gezonde snack, het vruchtafval wordt ter plaatse gerecycleerd. Door de samenwerking met WSSS ondersteunt men de families van lokale boeren die hun kruiden, groenten en fruit biologisch telen.

 

Je kan deze vruchten eten als gezonde snack, of als een exotische boost voor uw muesli of granola. Probeer ze ook in andere granen, zowel warm als koud, in yoghurt, cake, shakes en smoothies zijn ze heerlijk. Handig wanneer je geen vers fruit v