top of page

Matcha workshop

Tijdens deze Matcha workshop gaan we het “Japanse goud” ontdekken en proeven. Wat mag u verwachting van de workshop? * Wat is matcha? * Hoe bereid je matcha-thee? * Welk effect heeft matcha? * Enkele bereidingen met matcha. * Degusteren van matcha-thee * Enkele tricks en tips * Na de workshop kan je nog napraten en genieten van thee en een hapje.

5% korting op al uw aankopen die avond. Prijs : 25€ per persoon. Locatie : Puur Thee, Onderstraat 29, 9000 Gent, 0474/361675 Vooraf inschrijven is noodzakelijk via mail: info@puurthee.be en na overschrijving van 25 euro op het rekeningnummer BE56 7310 4226 4588 met vermelding van “Matcha + NAAM”. Jouw inschrijving is definitief als u betaald heeft en een bevestigingsmail hebt ontvangen. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf 7 dagen voor de datum van de workshop. Meer info: 0474/361675 of info@puurthee.be.

Vind het evenement ook op onze facebookpagina!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page