top of page

Workshop: Foodpairing met thee

Tijdens deze foodpairing workshop gaan we enkele gerechtjes samen met thee proeven en ervaren wat deze combinatie doet met de smaak van de gerechtjes en de smaak van de thee. Wat mag u verwachting van de workshop? * Hoe thee combineren met onze gerechtjes? * Hoe serveer je de thee? * Welk effect heeft de thee op de gerechtjes? * Enkele bereidingen gecombineerd met thee. * Enkele tricks en tips * Na de workshop kan je nog napraten en genieten van thee en een hapje. 5% korting op al uw aankopen die avond. Prijs : 30€ per persoon. Locatie : Puur Thee, Onderstraat 29, 9000 Gent, 0474/361675

Vooraf inschrijven is noodzakelijk via mail: info@puurthee.be en na overschrijving van 30 euro op het rekeningnummer BE56 7310 4226 4588 met vermelding van “Foodpairing + NAAM”. Jouw inschrijving is definitief als u betaald heeft en een bevestigingsmail hebt ontvangen. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf 7 dagen voor de datum van de workshop.

Meer info: 0474/361675 of info@puurthee.be.

Vind het evenement ook op onze facebookpagina!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page