top of page

Workshop: Wat is thee?

Tijdens deze ontdekkingstocht van thee vertellen we u meer over de theeplant, verklappen we enkele leuke thee-weetjes en proeven we uitgebreid verschillende soorten biologische thee en infusies. Wat mag je verwachting van de workshop? * Wat is thee? Wat is een infusie? * Welke soorten thee bestaan er? * Hoe zet ik mijn perfecte thee? * Het belang van water. * Thee en gezondheid ? * Thee combineren met gerechten? * Wat is het belang van biologisch geteelde thee? * Enkele tricks en tips Na de workshop kan je nog napraten en genieten van thee en een hapje. Zij die thuis verder willen genieten van een lekkere thee, krijgen 5% korting op al hun aankopen die avond. Prijs : 25€ per persoon. Locatie : Puur Thee, Onderstraat 29, 9000 Gent, 0474/361675 Vooraf inschrijven is noodzakelijk via mail: info@puurthee.be en na overschrijving van 25 euro op het rekeningnummer BE56 7310 4226 4588 met vermelding van “Wat is thee? + NAAM”. Jouw inschrijving is definitief als u betaald heeft en een bevestigingsmail hebt ontvangen. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf 7 dagen voor de datum van de workshop.

Meer info: 0474/361675 of info@puurthee.be.

Vind het evenement ook op onze facebookpagina!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page