top of page

NIEUW: Gevriesdroogd fruit

Puur natuur, zo proeft het heerlijke gevriesdroogd fruit van Adya. Het is een lekkere snack, met slechts 1 ingrediënt: 100% zongerijpt exotisch fruit. Gezonder kan een snack niet zijn!

Sedert eind 2016 importeert Adya gevriesdroogde vruchten rechtstreeks uit India. In hun selectie van biologische voedingsproducten kiest Adya steeds voor een lokale teelt, duurzame logistiek en kwaliteit voor de consument. De filosofie is om alleen het essentiële deel van het fruit te importeren als een gezonde snack, het vruchtafval wordt ter plaatse gerecycleerd. Door de samenwerking met WSSS ondersteunt men de families van lokale boeren die hun kruiden, groenten en fruit biologisch telen.

Je kan deze vruchten eten als gezonde snack, of als een exotische boost voor uw muesli of granola. Probeer ze ook in andere granen, zowel warm als koud, in yoghurt, cake, shakes en smoothies zijn ze heerlijk. Handig wanneer je geen vers fruit voorhanden hebt (bijvoorbeeld op verplaatsing) en je toch je dagelijkse dosis vitamines wil!

Ook ideaal als toevoeging in een zelfgemaakte ice tea!

Banaan

'Poovan banana', officieel bekend als de 'Mysore cultivar banana', wordt gebruikt als snack maar ook om te bakken. Volgens Adya Bio is het kleverige vluchtvlees met een diepe zoete smaak heel typerend voor deze soort banaan. Crispy, licht en lekker zoet.

Mango

'Mango Alphonso' is de koning van de mango's. Bekend in heel India om zijn gouden romige vruchtvlees. Unieke zoetaromatische smaak, knapperige textuur.

Kokosnoot

De blokjes kokosnoot zijn een Zuid-Indische variëteit. Heerlijk van smaak!

Ananas

Dit is de zeer lichte compacte ananas die aan beide kanten van de Indische Oceaan te vinden is. Deze soort wordt geoogst in Mauritius, maar ook op een vrij grote schaal in Zuid-India. Royale, zoete smaak met een licht zure achtergrond.

Papaya

De 'Red Lady papaya' is afkomstig uit de Amerikaanse tropen. Het is een vrucht met een lage zuurtegraad en een fijn bloemrijk aroma.

Nu verkrijgbaar in de winkel!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page