top of page

Meditatie en thee

Door meditatie open je de schat aan vreugde die in jezelf verborgen ligt. Mediteren schenkt je onmiddellijk vreugde en liefde. En ook een diepe rust in jezelf. We gaan samen op zoek naar wat jou het gelukkigst maakt want door je eigen pad te volgen, ervaar je meer vreugde. We focussen ook op zelfwaardering, zelfliefde, je verbinding herstellen met jezelf en anderen. Bij deze avond drinken we een heerlijke ontspannende en rustgevende thee. 5% korting op al uw aankopen die avond. Prijs : 20€ per persoon. Locatie : Puur Thee, Onderstraat 29, 9000 Gent, 0474/361675 Vooraf inschrijven is noodzakelijk via mail: info@puurthee.be en na overschrijving van 20 euro op het rekeningnummer BE56 7310 4226 4588 met vermelding van “Meditatie + NAAM”. Jouw inschrijving is definitief als u betaald heeft en een bevestigingsmail hebt ontvangen. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf 7 dagen voor de datum van de workshop.

Meer info: 0474/361675 of info@puurthee.be.

Vind het evenement ook op onze facebookpagina!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page